Magazine

Hoe ga je huidveroudering tegen? En hoe bescherm je je huid nu het best tegen de zon? Waarom is je huid reinigen eigenlijk zo belangrijk? In het online Care Magazine beantwoorden we al je vragen over huidverzorging. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale acties en krijg nuttige tips & tricks van de Care Skin Coaches.

24 mei 2023

Hoe verklein je grove poriën?

Grove poriën zijn vaak genetisch bepaald en kunnen dus niet volledig verholpen worden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om grove poriën te verminderen.
10 mei 2023

Bye bye cellulite! Zo krijg je een strak lichaam voor de zomer

De tijd van blote benen en korte jurkjes is weer bijna aangebroken… Hello SUMMER! Voor veel vrouwen gaat de zomer ook gepaard met heel wat onzekerheid. Maar liefst 90% heeft namelijk cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Heb jij ook last van dit vervelende huidprobleem? En wil jij ook een strak lichaam voor de zomer? In deze blog delen we enkele tips! 
2 mei 2023

Hoe voorkom ik een ‘cakey’ make-up look?  

Je maakte het vast al wel eens mee… je hebt een make-up look gecreëerd maar wanneer je het eindresultaat van dichterbij bekijkt zie je alle textuur in je make-up, de zogenaamde ‘cake face’😒 Hoe kan je dit voorkomen?
11 april 2023

Bescherm je huid tegen de eerste lentezon

De eerste zonnestralen op je snoet... Wat een zalig gevoel! Wanneer we die eerste zon zien, willen zo snel mogelijk naar buiten. En hoewel we nog geen 25 graden halen, let je toch beter op! Na de winter is onze huid geen lange blootstelling aan de zon meer gewend. Ontdek alles wat je moet weten over zonnebescherming in deze blog.
24 maart 2023

Maak je huid lenteklaar!

Eerder deze week ging het lenteseizoen officieel van start. Wat een heerlijk gevoel! Fluitende vogeltjes, bloeiende bloemen, de eerste zonnestralen… Daar hebben we lang naar uitgekeken! Nu de winter voorbij is, wordt het hoogtijd om je huid lenteklaar te maken. Wij geven je graag enkele tips!  
10 maart 2023

Het effect van slaap op je huid

Een goede nachtrust doet wonderen... Je krijgt er energie van, je voelt je fris en je kan je beter concentreren. Maar wist je dat slaap ook een effect heeft op je huid? De term schoonheidsslaapje is niet zomaar tot leven geroepen! Ontdek alles over het effect van slaap op je huid in deze blog. 
20 februari 2023

Huidverzorging voor en na het sporten

Wanneer je regelmatig aan sport doet vraagt je huid om een aangepaste huidverzorgingsroutine. Staat er binnenkort weer een zweetsessie op je programma? Lees dan zeker verder!  In deze blog geven we je tips om je huid zowel voor, tijdens als na de workout in topconditie te houden.
10 februari 2023

3 tips voor een mooie Valentijn

De dag van de liefde staat voor de deur... Op Valentijn geef je net dat tikkeltje extra aandacht aan wie je graag ziet. Maar vergeet jezelf niet... Ook jouw huid verdient wat extra liefde. Dankzij onze tips ga jij een mooie Valentijnsdag tegemoet

GENIET OP

Locatie

Care BEAUTY CENTERS

Benieuwd hoe een Care Skin Coach jou kan helpen?
Kom snel langs voor een gratis huidanalyse.

Ook hier
VIND JE CARE

Heel wat schoonheidsinstituten gebruiken de kwalitatieve verzorgingsproducten van Care Personal Beauty.