Magazine

Hoe ga je huidveroudering tegen? En hoe bescherm je je huid nu het best tegen de zon? Waarom is je huid reinigen eigenlijk zo belangrijk? In het online Care Magazine beantwoorden we al je vragen over huidverzorging. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale acties en krijg nuttige tips & tricks van de Care Skin Coaches.

10 augustus 2023

Hyperpigmentatie: Wat is het en hoe kun je het behandelen?

Hyperpigmentatie is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij donkere vlekken of verkleuringen op de huid ontstaan. De pigmentvlekken kunnen veroorzaakt worden door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen, huidletsels, acne… In deze blog delen we tips om hyperpigmentatie te verminderen en een egale teint te bereiken. 
10 mei 2023

Bye bye cellulite! Zo krijg je een strak lichaam voor de zomer

De tijd van blote benen en korte jurkjes is weer bijna aangebroken… Hello SUMMER! Voor veel vrouwen gaat de zomer ook gepaard met heel wat onzekerheid. Maar liefst 90% heeft namelijk cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Heb jij ook last van dit vervelende huidprobleem? En wil jij ook een strak lichaam voor de zomer? In deze blog delen we enkele tips! 
11 april 2023

Bescherm je huid tegen de eerste lentezon

De eerste zonnestralen op je snoet... Wat een zalig gevoel! Wanneer we die eerste zon zien, willen zo snel mogelijk naar buiten. En hoewel we nog geen 25 graden halen, let je toch beter op! Na de winter is onze huid geen lange blootstelling aan de zon meer gewend. Ontdek alles wat je moet weten over zonnebescherming in deze blog.

GENIET OP

Locatie

Care BEAUTY CENTERS

Benieuwd hoe een Care Skin Coach jou kan helpen?
Kom snel langs voor een gratis huidanalyse.

Ook hier
VIND JE CARE

Heel wat schoonheidsinstituten gebruiken de kwalitatieve verzorgingsproducten van Care Personal Beauty.