body ID

JE LICHAAMSHUID IN TOPCONDITIE

De huid is ons grootste orgaan en wordt beïnvloed door heel wat factoren. Hormonen, eetgewoonten en beweging bijvoorbeeld hebben een effect op de huid van het gezicht, maar ook op onze lichaamshuid. Een droge huid, striemen, cellulite, … De lichaamshuid vergt een specifieke verzorging. Hydratatie is belangrijk, maar vaak kan je ook probleemzones herkennen die de experts in het Care Beauty Center heel gericht kunnen aanpakken.

GA VOOR EEN GERICHTE AANPAK

Met de EF Skin Vision analyseert je Care Skin Coach je lichaamshuid aan de hand van vier parameters. Dehydratatie, schilfers, stevigheid en textuur: deze vier factoren bepalen de unieke identiteit van jouw lichaamshuid, ofwel je Body ID.

  • GRATIS HUIDANALYSE & KENNISMAKINGSGESPREK
  • 4 SPECIFIEKE METINGEN
  • EVALUATIE VAN JE HUIDIGE VERZORGINGSROUTINE
  • INVLOED VAN JE LEVENSSTIJL
Body Id Leaves
Care Personal Beauty Sylvie Antwerpen

Als je langskomt voor een Body ID, focussen we op één bepaalde zone en meten we daar vier parameters in je huid. Ik ken inmiddels zelf de Body ID van mijn bovenbenen en onderging ook al een behandeling specifiek afgestemd op mijn huididentiteit.

Mijn doel? De cellulite aanpakken die ik overhield aan mijn zwangerschap. Na één behandeling had ik al resultaat: je zag een duidelijk liftend effect en mijn huid leek strakker. Bovendien voelden mijn benen zo licht, en die verlichting was zelfs een dag later nog voelbaar. Een intense Body Care Kuur, die bestaat uit verschillende behandelingen op korte tijd, levert echt spectaculaire resultaten op.

Quotation Mark Skin

SYLVIE, CARE SKIN COACH ANTWERPEN

Care Personal Beauty Skin Coaching Body Id

Skin COACHING

Droom je van een mooi silhouet? Van een strakke, stevige huid, zonder cellulite of hardnekkige vetrolletjes? Vertel aan je Care Skin Coach waar je mee worstelt of welke zones je graag anders zou zien. Je Skin Coach licht graag de mogelijkheden toe en beveelt je een verzorging op maat aan.

Daartoe evalueert ze eerst de kwaliteit van je lichaamshuid met het speciaal voor Care ontwikkeld huidanalysetoestel. Samen met jou bekijkt ze ook de invloed van je levensstijl op je huidprobleem. Je Care Skin Coach stelt voor jou een persoonlijk plan van aanpak op, met doeltreffende behandelingen in het salon en een haalbare beautyroutine voor thuis.

wetenschappelijk
BEKEKEN

De haarscherpe camera van de EF Skin Vision vergroot je huid 100 keer en neemt 4 factoren onder de loep. Dankzij de metingen met de microcamera wordt in één oogopslag duidelijk in welke zones de problemen zitten.

Keratine, textuur, elasticiteit en het hydratatieniveau van je huid worden nauwkeurig gemeten en op basis van die metingen wordt een gepersonaliseerde lichaamsverzorging geformuleerd. Verzorging op maat van jouw Body ID.

Care Personal Beauty Body Id Wetenschappelijk Bekeken
Care Personal Beauty Huidanalysetoestel Body
Care Personal Beauty Body Id Wetenschappelijk Bekeken M

LEER JE LICHAAMSHUID KENNEN

Met het speciaal voor Care ontwikkelde EF Skin Vision-toestel analyseert je Skin Coach 4 parameters in je lichaamshuid. Is je huid gedehydrateerd of kan de textuur beter? Zodra je je Body ID kent, kan je je probleemzones gericht aanpakken.

  • HAARSCHERPE CAMERA MET 100X ZOOM
  • PRECIEZE DIAGNOSE VAN DE HUID
  • KRIJG GEPERSONALISEERD ADVIES
  • PAK JE PROBLEEMZONES DOELTREFFEND AAN
Ontdek ook ...
Magazine

Straal met de tips & tricks van de
Care Skin Coaches

GENIET OP

Locatie

Care BEAUTY CENTERS

Benieuwd hoe een Care Skin Coach jou kan helpen?
Kom snel langs voor een gratis huidanalyse.

Ook hier
VIND JE CARE

Heel wat schoonheidsinstituten gebruiken de kwalitatieve verzorgingsproducten van Care Personal Beauty.