lift je huid
NAAR EEN HOGER NIVEAU

Een Care-verzorgingsplan is een uniek totaalconcept gericht op de blijvende verbetering van je huid. Je Care Skin Coach leert je huid én je levensstijl kennen en voert 2 keer per jaar een huidanalyse uit. Zo weet ze exact welke huidverzorging voor jou de beste resultaten oplevert. Er zijn verschillende verzorgingsplannen, op maat van elke levensstijl en elk budget.

KEN DE IDENTITEIT VAN JE HUID

Tijdens een gratis huidanalyse bepaalt de Care Skin Coach jouw unieke Skin ID. Met een geavanceerd toestel brengt de Skin Coach 9 parameters van je huid in kaart. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en de algemene stevigheid van je huid: pak ze gericht aan met een Care-verzorgingsplan en je wordt gegarandeerd mooi oud. Beloofd!

Care Verzorginsgplan

wat als...

… je zelf niet meer aan je huidverzorging hoefde te denken? Een Care-verzorgingsplan is als een fitnessabonnement voor je huid: met de behandelingen in het salon en de verzorging voor thuis hou je je huid in topconditie.

Care
DISCOVERY

€ 59
PER MAAND

Je bent tijd- en budgetbewust, maar wil absoluut mooi ouder worden? Met dit verzorgingsplan ben je zeker van twee keer per jaar een professionele dieptereiniging in het Care Beauty Center: essentieel om de kwaliteit van je huid op peil te houden. Na de evaluatie met het huidanalysetoestel stelt je Care Skin Coach een 123-verzorgingspakket samen op maat van jouw huid. Dat pakket bevat drie verzorgingsproducten waarmee je de basisverzorging van je huid garandeert. Na 6 maanden evalueert je Care Skin Coach het effect van je 123-pakket en stuurt bij waar nodig.

 • 2X/JAAR EVALUATIE MET HUIDANALYSETOESTEL
 • 60 MINUTEN/JAAR BEHANDELING IN CARE BEAUTY CENTER
 • 4X/JAAR 123-PROGRAMMA OP JOUW MAAT
 • 3 VERZORGINGSPRODUCTEN: REINIGINGSMELK/GEL, LOTION, CRÈME
 • 123-VERZORGINGSPRODUCTEN GRATIS THUISBEZORGD
Care Personal Beauty Carediscovery

Care
COMPLETE

€ 115
PER MAAND

Met het Care Complete-verzorgingsplan verbeter je je huid met een dagelijkse verzorging op maat. Na de huidanalyse in het Care Beauty Center stelt de Care Skin Coach een programma samen dat beantwoordt aan de grootste noden van je huid. Met 4 verzorgingsproducten, een reinigingsmelk/gel, lotion, serum en crème, ondersteun je het resultaat van de verzorgingen in het Care Beauty Center. Dat 124-verzorgingspakket wordt elke 3 maanden thuis geleverd. In het Care Complete-verzorgingsplan zitten jaarlijks 210 minuten behandeling in het Care Beauty Center inbegrepen, die de Care Skin Coach specifiek afstemt op het doel dat jij wil behalen. Dat komt neer op ongeveer 4 behandelingen per jaar. Je komt dus ongeveer elke 3 maanden langs in het salon voor een verzorging. Na 6 maanden volgt een evaluatie met het huidanalysetoestel.

 • 2X/JAAR EVALUATIE MET HUIDANALYSETOESTEL
 • 210 MINUTEN/JAAR BEHANDELING IN CARE BEAUTY CENTER
 • 4X/JAAR 124-PROGRAMMA OP JOUW MAAT
 • 4 VERZORGINGSPRODUCTEN: REINIGINGSMELK/GEL, LOTION, SERUM, CRÈME
 • 124-VERZORGINGSPRODUCTEN GRATIS THUISBEZORGD
Care Personal Beauty Care Complete

Care
COMPLETE +

€ 175
PER MAAND

Tijdens de eerste huidanalyse stelt de Care Skin Coach een programma samen op maat van de noden van jouw huid. Pigmentvlekken vervagen of actief expressierimpels voorkomen? Een schilferige huid aanpakken? In deze formule zitten jaarlijks 450 minuten behandeling in het Care Beauty Center inbegrepen: hoogtechnologische behandelingen en manuele verzorgingstechnieken die effectief de kwaliteit van je huid verbeteren. Dit komt neer op ongeveer 8 behandelingen per jaar. Je komt dus elke 6 à 8 weken langs in het salon voor een verzorging. Met een 126-verzorgingspakket op maat – elke 3 maanden thuis geleverd – hou je het resultaat van je behandeling in het salon op peil. Je ontvangt 4 producten voor je dagelijkse verzorging en een peeling en masker om wekelijks te gebruiken voor een nog beter eindresultaat. Je Care Skin Coach evalueert regelmatig het effect en stuurt bij waar nodig.

 • 2X/JAAR EVALUATIE MET HUIDANALYSETOESTEL
 • 450 MINUTEN/JAAR BEHANDELING IN CARE BEAUTY CENTER
 • 4X/JAAR 126-PROGRAMMA OP JOUW MAAT
 • 6 VERZORGINGSPRODUCTEN: REINIGINGSMELK/GEL, LOTION, PEELING, MASKER, SERUM, CRÈME
 • 126-VERZORGINGSPRODUCTEN GRATIS THUISBEZORGD
Care Personal Beauty Care Complete Plus

Care
PREMIUM

€ 230
PER MAAND

In dit verzorgingsplan geniet je 8 keer per jaar van de exclusieve High Tech-verzorging die alle Care-toptechnologieën combineert. Goed voor een diepgaande verzorging van je gelaat: dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen worden geëlimineerd, rimpels en acnelittekens worden vervaagd en verslapte huid wordt strakker. Bovendien vullen we iedere High Tech-verzorging aan met de Eye Lift-oogverzorging, een intensieve verzorging van de oogcontour. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels en vervaagt tekenen van vermoeidheid. Met het 127-verzorgingspakket op maat – elke 3 maanden thuis geleverd – hou je het resultaat van je behandeling in het salon op peil. Je ontvangt 5 producten voor je dagelijkse gezichtsverzorging en een peeling en masker om wekelijks te gebruiken voor een nog beter eindresultaat.

 • 2X/JAAR EVALUATIE MET HUIDANALYSETOESTEL
 • 720 MINUTEN/JAAR BEHANDELING IN CARE BEAUTY CENTER
 • 4X/JAAR 127-PROGRAMMA OP JOUW MAAT
 • 7 VERZORGINGSPRODUCTEN: REINIGINGSMELK/GEL, LOTION, PEELING, MASKER, SERUM, OOGSERUM, CRÈME
 • 127-VERZORGINGSPRODUCTEN GRATIS THUISBEZORGD
Care Personal Beauty Care Premium

benieuwd
NAAR ONZE PRODUCTEN?

Wil je de verzorgingsproducten van Care Personal Beauty liever apart aankopen, of een behandeling inboeken zonder verzorgingsplan? Geen probleem! Je kan onze producten en behandelingen ook los kopen in je Care Beauty Center. En wil je later toch nog in een plan stappen, dan kan dat. Care Personal Beauty is er voor iedereen.

Care Personal Beauty Care Verzorgingsplan
Ontdek ook ...
Magazine

Straal met de tips & tricks van de
Care Skin Coaches

GENIET OP

Locatie

Care BEAUTY CENTERS

Benieuwd hoe een Care Skin Coach jou kan helpen?
Kom snel langs voor een gratis huidanalyse.

Ook hier
VIND JE CARE

Heel wat schoonheidsinstituten gebruiken de kwalitatieve verzorgingsproducten van Care Personal Beauty.