Werken bij...

Persoonlijke ONTWIKKELING

Bij Care Personal Beauty krijg je voortdurend de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Met opleidingen blijf je je kennis opbouwen en uitbreiden, maar je groeit ook elke dag in je job. Zag je ergens ruimte voor verbetering? Heb je een tof idee? De bezielster van Care, Sophie Soenen, staat altijd klaar met een luisterend oor en verwelkomt zin voor initiatief met open armen.

Topteam

Ben je een teamspeler? Dat treft, want het team van Care Personal Beauty is een hechte bende. Daar zit de open communicatie op het werk vast voor iets tussen, maar wat ook helpt, zijn de teamevents die regelmatig worden georganiseerd. Jaarlijks een teambuilding, af en toe op weekend, samen zweten tijdens loopwedstrijden… Het geeft je de kans om je collega’s beter te leren kennen en zorgt voor een ongedwongen sfeer op het werk.

Werken IN JE REGIO

Werken in een gerenommeerd beautybedrijf? Daarvoor hoef je niet uren in de file te staan richting Brussel of Antwerpen. De hoofdzetel van Care Personal Beauty ligt in de gezellige Oost-Vlaamse stad Zottegem, vlak bij de N42. In de buurt? Een fijn stadscentrum, supermarkten en broodjeszaken (handig voor je lunchpauze) en een idyllisch park (ook leuk voor de lunchpauze!).

Care Personal Beauty Werken Bij Care

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER MET PASSIE VOOR CIJFERS

Jij wordt enthousiast als je met cijfers mag werken. Véél cijfers. Je bent verantwoordelijk voor het doen kloppen van de rekening. Hey, het gaat tenslotte ook om boekhouden. Je mag analyses maken, uitzoeken, trekken, en bewaken, om deze samen met ons team Salon Performance in te zetten en bij te sturen waar nodig. Je mag werken in een jong en dynamisch team. Wij groeien elke dag en nemen jou daarin mee.

MARKETING ASSISTANT

Je stelt het als persoonlijk doel om het merk Care verder uit te bouwen, je bent verantwoordelijk voor digitale mailings, nieuwsbrieven. Wij bieden een functie met verantwoordelijkheid in een professionele, dynamische organisatie met een tof team,…

spontaan SOLLICITEREN

Zie je geen vacature voor jouw profiel, maar klinkt werken bij Care Personal Beauty je wél als muziek in de oren? Stuur ons jouw spontane sollicitatie, misschien hebben we nog een plaatsje voor een gedreven beautyliefhebber. Stuur je curriculum vitae en je onweerstaanbare motivatiebrief naar jobs@carepersonalbeauty.be t.a.v. Sophie Soenen.