Werken bij...

Persoonlijke ONTWIKKELING

Bij Care Personal Beauty krijg je voortdurend de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Met opleidingen blijf je je kennis opbouwen en uitbreiden, maar je groeit ook elke dag in je job. Zag je ergens ruimte voor verbetering? Heb je een tof idee? De bezielster van Care, Sophie Soenen, staat altijd klaar met een luisterend oor en verwelkomt zin voor initiatief met open armen.

Topteam

Ben je een teamspeler? Dat treft, want het team van Care Personal Beauty is een hechte bende. Daar zit de open communicatie op het werk vast voor iets tussen, maar wat ook helpt, zijn de teamevents die regelmatig worden georganiseerd. Jaarlijks een teambuilding, af en toe op weekend, samen zweten tijdens loopwedstrijden… Het geeft je de kans om je collega’s beter te leren kennen en zorgt voor een ongedwongen sfeer op het werk.

Werken IN JE REGIO

Werken in een gerenommeerd beautybedrijf? Daarvoor hoef je niet uren in de file te staan richting Brussel of Antwerpen. De hoofdzetel van Care Personal Beauty ligt in de gezellige Oost-Vlaamse stad Zottegem, vlak bij de N42. In de buurt? Een fijn stadscentrum, supermarkten en broodjeszaken (handig voor je lunchpauze) en een idyllisch park (ook leuk voor de lunchpauze!).

Care Personal Beauty Werken Bij Care

JUNIOR BUSINESS CONTROLLER

Om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren, zijn we op zoek naar een hands-on en gedreven talent die het team kan ondersteunen met gerichte analyses en rapporten van financiële gegevens en business informatie.

Sterker nog, onze nieuwe collega is gefascineerd door technologie en gaat er eigenhandig voor zorgen dat alle  beschikbare data ook gebruiksvriendelijk en efficiënt beschikbaar zijn voor onze interne klanten.

MARKETING & TRAINING COORDINATOR

Wij zijn op zoek naar een hands-on, gedreven en creatief talent om het team te versterken. Jij bent o.a. mee verantwoordelijk voor het opstellen van het marketingplan van Neolabo, gericht om de verkooptargets van de verschillende cosmetica merken bij onze professionele klanten te realiseren.

spontaan SOLLICITEREN

Zie je geen vacature voor jouw profiel, maar klinkt werken bij Care Personal Beauty je wél als muziek in de oren? Stuur ons jouw spontane sollicitatie, misschien hebben we nog een plaatsje voor een gedreven beautyliefhebber. Stuur je curriculum vitae en je onweerstaanbare motivatiebrief naar jobs@carepersonalbeauty.be t.a.v. Sophie Soenen.