je bent uniek...
EN DAAR HOUDEN WE VAN!

Care Personal Beauty is een uniek totaalconcept dat jou wil helpen om mooi ouder te worden. Daarom bevat elk verzorgingsproduct minstens één ingrediënt dat de huidveroudering tegengaat. Daarop staat Sophie Soenen, bezielster van het merk. Sophie lanceerde Care Personal Beauty met haar eigen grootmoeders in gedachten. Want iederéén heeft het recht om er lang fris en jeugdig uit te zien, ook mensen die minder vertrouwd zijn met beautyproducten en verzorgingsrituelen.

HUIDVERZORGING OP MAAT

Met een Care-verzorgingsplan werkt een Care Skin Coach een ideaal plan van aanpak uit op maat van jouw unieke huididentiteit en de doelen die je wil behalen. Jij hoeft je geen zorgen te maken over welke skincare het beste is voor jou en je hoeft geen tientallen producten te vergelijken. Je huidverzorging wordt zorgeloos.

Over 1
Over 2

opgegroeid
IN COSMETICA

Sophie Soenen is opgegroeid in de cosmetica. Het familiebedrijf van haar ouders, Neolabo, verdeelt schoonheidsproducten en ondersteunt schoonheidsspecialisten met opleidingen en coaching.

Sophie studeerde economie, maar bleef altijd gefascineerd door de beautywereld. Na haar studies trok ze naar Italië om er bij een make-upmerk te werken. Daarna deed ze waardevolle ervaring op bij een verzorgingsmerk in Amerika.

Terug in België ging ze aan de slag in het familiebedrijf.

REVOLUTIE IN HUIDVERZORGING

In de loop van haar carrière ontkiemde langzaam maar zeker een idee. Elke huid is uniek. Houdt het dan niet meer steek om elke schoonheidsverzorging specifiek af te stemmen op die unieke huididentiteit?

En zou het niet fijn zijn als je schoonheidsspecialiste een echte Skin Coach wordt die jou, je huid en je levensstijl door en door kent? Iemand die er voor je is als je vragen hebt?

In 2018 werd Care Personal Beauty geboren: een revolutionair totaalconcept met professionele schoonheidsbehandelingen en verzorging voor thuis. Een enthousiaste Skin Coach bepaalt je huididentiteit en stelt een verzorgingsplan samen op maat van jouw unieke huid.

Resultaat? Je straalt, nu en in de toekomst.

Care Personal Beauty Revolutie In Haarverzorging
Care Personal Beauty Over Ons Testimonial Bg Top
Care Personal Beauty Sophie Soenen Oprichter Care

‘Ik vind het heel belangrijk om de consument te ontzorgen. Dat is de bedoeling van onze verzorgingsplannen: je hoeft niet meer te denken aan welke producten je wanneer in huis moet halen. De producten die het best bij jouw huid passen, worden vanzelf thuis geleverd.

En ook de verzorging in het salon zit inbegrepen in het plan: het enige wat jij nog hoeft te doen, is relaxen. Zelfs als je nog helemaal niets weet over huidverzorging, ben je dankzij je Care Skin Coach meteen vertrokken met een passende beautyroutine. En het is nooit te laat om je huid te beginnen verzorgen: met de Care-behandelingen kan je zelfs rekenen op zichtbare huidverbetering.’

Quotation Mark

SOPHIE SOENEN, OPRICHTER CARE PERSONAL BEAUTY

Care Personal Beauty Gratis Huidanalyse Over Ons 2

gratis HUIDANALYSE

Benieuwd hoe het met jouw huid is gesteld? Ga snel langs bij een Care Beauty Center in je buurt voor een gratis huidanalyse. Je krijgt meteen het resultaat!

Care Personal Beauty Volg Ons Over Ons

volg ONS

Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden bij Care en krijg praktische tips en tricks voor je huidverzorging. Je vindt ons op Facebook en Instagram!

Magazine

Straal met de tips & tricks van de
Care Skin Coaches

GENIET OP

Locatie

Care BEAUTY CENTERS

Benieuwd hoe een Care Skin Coach jou kan helpen?
Kom snel langs voor een gratis huidanalyse.

Ook hier
VIND JE CARE

Heel wat schoonheidsinstituten gebruiken de kwalitatieve verzorgingsproducten van Care Personal Beauty.