skin ID

Voor we van start gaan met een behandeling, bepaalt de Care Skin Coach jouw unieke Skin ID. Een geavanceerd toestel meet 9 elementen die samen de identiteit van jouw huid bepalen. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid: ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven.

HUIDVERZORGING OP MAAT

Je Care Skin Coach stelt bij de kennismaking vragen over je levensstijl, want ook die heeft een grote impact op je huid. Je eetgewoonten, roken, een job waarbij je de hele dag in droge kantoorlucht zit… Die factoren beïnvloeden je huid en vergen een specifieke aanpak. Tot slot bekijkt de Care Skin Coach hoe je je huid op dit moment verzorgt en wat er op dat vlak eventueel anders en efficiënter kan.

  • GRATIS HUIDANALYSE & KENNISMAKINGSGESPREK
  • 9 SPECIFIEKE METINGEN
  • EVALUATIE VAN JE HUIDIGE VERZORGINGSROUTINE
  • INVLOED VAN JE LEVENSSTIJL
Care Personal Beauty Skin Id Je Bent Uniek
Blaadjes Skind Id Quote Top
Care Personal Beauty Sylvie Antwerpen Yana

“Het grote voordeel van de huidanalyse met de EF Skin Vision is dat je heel doelgericht kan werken. Want je kan natuurlijk volop smeren, maar als de crèmes niet die bestanddelen bevatten waar jouw huid naar snakt, dan heeft dat smeren niet veel zin.

Het Care-huidanalyseapparaat werkt met een microcamera en verschillende meetsondes, waarmee we dieper in de huid kunnen kijken. Met deze professionele apparatuur kunnen we een gedetailleerd beeld vormen van je huid en een gerichte oplossing bieden voor elk huidprobleem.”

Quotation Mark Skin

JANA, CARE SKIN COACH WETTEREN

Care Personal Beauty Skin Coaching

skin COACHING

Dankzij de precieze huiddiagnose door de Care Skin Coach hoef je niet langer zelf tientallen verzorgingsproducten met elkaar te vergelijken. De Skin Coach combineert de producten uit het Care-gamma tot het meest werkzame pakket voor jouw huid.

Daarnaast geeft de Care Skin Coach je huid op regelmatige tijdstippen een boost met een behandeling in het salon. Ook die behandeling is specifiek op jouw huid afgestemd. Met een Care-verzorgingsplan wordt huidverzorging zorgeloos.

wetenschappelijk
BEKEKEN

Het EF Skin Vision-huidanalysetoestel gebruikt software die speciaal voor Care Personal Beauty werd ontwikkeld. Verschillende meetinstrumenten en een haarscherpe microcamera leveren een uiterst precieze diagnose op. Dankzij een gepolariseerde lens kunnen we zelfs net onder het huidoppervlak kijken.

Care Personal Beauty Skin Id Wetenschappelikj Bekeken
Care Personal Beauty Huidanalysetoestel Grafiek
Care Personal Beauty Huid Onder De Loep M

JE HUID ONDER DE LOEP

Tijdens een huidanalyse meet een Care Skin Coach 9 parameters in je huid. Samen bieden ze een compleet beeld van wat jouw huid precies nodig heeft. Het huidanalysetoestel formuleert een verzorgingsadvies op jouw maat.

  • KRIJG EEN GEDETAILLEERD BEELD VAN JE HUID
  • ONTDEK WAT JE HUID ECHT NODIG HEEFT
  • VERZORG JE GELAAT ULTRAGERICHT
  • DETECTEER EN VERMIJD TOEKOMSTIGE HUIDPROBLEMEN
Ontdek ook ...
Magazine

Straal met de tips & tricks van de
Care Skin Coaches

GENIET OP

Locatie

Care BEAUTY CENTERS

Benieuwd hoe een Care Skin Coach jou kan helpen?
Kom snel langs voor een gratis huidanalyse.

Ook hier
VIND JE CARE

Heel wat schoonheidsinstituten gebruiken de kwalitatieve verzorgingsproducten van Care Personal Beauty.