gratis HUIDANALYSE

Weet jij wat je huid écht nodig heeft? Kom langs bij een Care Beauty Center voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse. Met een geavanceerd toestel, speciaal voor Care ontwikkeld, meten we negen parameters in je huid die samen je unieke Skin ID vormen. En die meting kan een echte eyeopener zijn.

Want misschien smeer je antirimpelcrème, terwijl je huid eigenlijk meer baat heeft bij diepe hydratatie om droogtelijntjes weg te werken. Droogtelijntjes zijn te wijten aan een tekort aan vocht, terwijl rimpels veroorzaakt worden door te weinig collageen en elasticiteit. En wist je dat ook een vette huid toch vocht te kort kan hebben? Het EF Skin Vision-toestel bepaalt exact hoe het met jouw huid gesteld is. Zodra je je huididentiteit kent, kan je je dagelijkse verzorging heel precies afstemmen op wat jouw huid nodig heeft.

HUIDVERZORGING OP MAAT

Na de gratis huidanalyse formuleert de Care Skin Coach een advies op maat van jouw huid. Je maakt vrijblijvend kennis met de verzorgingsproducten van Care Personal Beauty. Is het iets voor jou? Kom dan gerust eens langs en we vertellen je graag meer over onze unieke aanpak.

  • ONTDEK JE UNIEKE SKIN ID
  • 9 SPECIFIEKE METINGEN
  • EVALUATIE VAN JE HUIDIGE VERZORGINGSROUTINE
  • OPLOSSING VOOR ELK HUIDPROBLEEM
  • ADVIES OP MAAT VAN JOUW HUID
Care Personal Beauty Huididentiteit Testim Top
Bo

Er stappen regelmatig mensen binnen voor een gratis huidanalyse. Sommigen zijn aangenaam verrast door de kwaliteit van hun huid. Ons huidanalysetoestel schat ook de leeftijd van je huid in op basis van de gemeten parameters, en het is natuurlijk fijn als je jonger geschat wordt.

Voor anderen is het dan weer een wake-upcall, ze beseffen dat het nu het moment is om hun huid beter te beginnen verzorgen. De uitleg die we in het Care Beauty Center geven over een goede huidverzorging stellen ze dan ook erg op prijs en meestal willen ze meteen aan de slag.

Quotation Mark Pink

CARE SKIN COACH BO

skin ID
HUIDANALYSE

Ga langs in een Care Beauty Center in je buurt voor een gratis huidanalyse. Na een precieze diagnose weet de Care Skin Coach exact wat jouw unieke huid nodig heeft.

Care Personal Beauty Huididentiteit Skin Huidanalyse
Care Personal Beauty Huididentiteit Body Id

body ID
HUIDANALYSE

Aan de hand van vier parameters bepaalt de Care Skin Coach de unieke identiteit van jouw lichaamshuid. Leer je Body ID kennen en speel heel gericht in op de noden van jouw huid.

Care Personal Beauty Huididentiteit Body Id

GENIET OP

Locatie

Care BEAUTY CENTERS

Benieuwd hoe een Care Skin Coach jou kan helpen?
Kom snel langs voor een gratis huidanalyse.

Ook hier
VIND JE CARE

Heel wat schoonheidsinstituten gebruiken de kwalitatieve verzorgingsproducten van Care Personal Beauty.