Care Beauty Center
Schoonheidssalon Ursel

contacteer ons

Care Beauty Center
Schoonheidssalon Ursel 

Hendelstraat 46
9910 Ursel 

BTW BE0891.565.305

openingsuren

Enkel op afspraak

Enkel op afspraak

Schoonheidssalon Ursel
Schoonheidsinstituut Ursel

welkom bij
CARE BEAUTY CENTER, JOUW SCHOONHEIDSSALON IN URSEL

Care Beauty Center Ursel is heel landelijk en rustig gelegen. Het schoonheidssalon is vlot bereikbaar met de auto en er is parking voor de deur. Kortom: hier kom je terecht in een oase van rust.

Care Skin Coach Annelies ontvangt  jou steeds met veel enthousiasme. Met huidverzorging en huidverbetering als haar grote passie, staat ze voor jou klaar met persoonlijk advies en professionele gelaatsbehandelingen.

“Door jaren eerst zelf Care Skin Coaches te ondersteunen in mijn job als sales coach heb ik een grote liefde gevonden voor het concept. Ik heb zelf altijd al een huid met wat ‘werk’ aan gehad… Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het verzorgingsplan van Care Personal Beauty écht een grote meerwaarde is. Het is een way of life formule, een plan op maat met alles erop en eraan. 

Ik wil graag mijn kennis en ervaring met jou delen door een gepast programma op te stellen volgens de noden van jouw huid. Na een huidanalyse met de EF Skin Vision coach ik jou doorheen jouw persoonlijk traject. Iedereen verdient het juiste advies voor een stralende huid.”

Ken jij jouw eigen huididentiteit al? 

cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Het Care Beauty Center in Ursel heeft het ideale cadeau voor je klaar staan: huidverzorging afgestemd op de persoonlijke huididentiteit.

Geschenkbon Png
Blaadjes Skind Id Quote Top
Foto Annelies Ursel In Cirkel

Heel wat mensen spenderen veel geld aan producten waarvan ze niet weten of het echt de juiste zijn. Vervolgens belanden ze in de kast en komen ze er niet meer uit of maken ze plaats voor andere. En zo creëer je een soort van winkeltje in je eigen badkamer. Zonde! 

Bij Care Personal Beauty gaan we anders te werk. We leren de producten gebruiken tot ze helemaal op zijn en dan pas gaan we over naar de volgende. Minimum 3 en maximum 8 producten in je kast, that’s it … less is more.  Maar ze zijn wel continu aangepast aan de noden van jouw huid, waardoor je wél resultaat ziet. En daar word ik instant gelukkig van! 

Quotation Mark Skin

ANNELIES, CARE SKIN COACH URSEL

prijslijst OVERZICHT

Maak kennis met het volledige aanbod van verzorgingen bij Care Beauty Center Ursel. Wil je graag zorgeloos werken aan huidverbetering? Met een combinatie van gepersonaliseerde coaching, producten op maat en professionele verzorgingen in het instituut? Ontdek hier alles over onze verzorgingsplannen.

Care Personal Beauty Prijslijst Overzicht

Gratis Professionele Huidanalyse (ter waarde van € 50)

clock-icon 45 min.

€ 0

Advanced Clean Care gelaatsverzorging

clock-icon 30 min.

€ 55

Expert gelaatsverzorging

clock-icon 45 min.

€ 77

Advanced Glow gelaatsverzorging

clock-icon 60 min.

€ 105

Advanced Youth gelaatsverzorging

clock-icon 60 min.

€ 105

Advanced Lifting gelaatsverzorging

clock-icon 60 min.

€ 105

Advanced Anti-aging gelaatsverzorging

clock-icon 60 min.

€ 105

High Tech gelaatsverzorging

clock-icon 75 min.

€ 130

Eye Lift oogverzorging

clock-icon 30 min.

€ 50

Eye Lift Oogverzorging bij gelaatsverzorging

clock-icon 15 min.

€ 28

TIP VAN JOUW

skin coach

Hou vol
JE HUID ZAL JE DANKBAAR ZIJN

Als je niet de ‘perfecte’ huid hebt, voel je echt de noodzaak om er iets aan te doen. Wanneer je dan start met je nieuwe routine, wil je graag snel resultaat zien. Herkenbaar? 

Geef je huid tijd en hou vol! Je huid heeft namelijk wat meer tijd nodig om te wennen aan je nieuwe routine. Soms kan het zelfs zijn dat huidproblemen zoals puistjes en irritaties tijdelijk erger worden nadat je je nieuwe verzorgingsproducten voor het eerst gebruikt. Zeker wanneer je huid voordien weinig of geen verzorging kreeg.  Dit komt doordat verstopte poriën gezuiverd worden. De onzuiverheden verdwijnen meestal binnen een paar weken. Nadien zal je zien dat de conditie van je huid sterk verbetert.

Healthy skin is a commitment, not a miracle. Door dagelijks je routine toe te passen, zal je op termijn écht wel resultaat zien.

 

Schoonheidsspecialiste Annelies Ursel
Magazine

Straal met de tips & tricks van de
Care Skin Coaches