Gratis E-book

  JOUW E-GIDS VOOR EEN GLADDE EN ZORGELOZE HUID DANKZIJ PERMANENTE LASERONTHARING

  Vul hier je e-mailadres in en ontvangt het e-book gratis in je mailbox.


  FAQ OVERZICHT

  Heb je specifieke vragen omtrent permanente laserontharing? Dan kan je de antwoorden hieronder misschien al terugvinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Boek dan jouw afspraak voor een gratis intakegesprek.

  Is laserontharing veilig?

  Laser is veilig op voorwaarde dat er discipline is.

  • Geen zon 5 dagen voor en 5 dagen na de behandeling
  • SPF 50+ is een must
  • Geen beurten overslaan
  • Rekening houden met contra-indicaties
  Is de behandeling permanent?

  Laserontharing wordt als permanent beschouwd. Tijdens grote hormonale veranderingen (zwangerschap, menopauze, medicijngebruik, ouder worden, etc.) kan het haar echter teruggroeien.

  Resultaten zijn ook afhankelijk van de voorzorgsmaatregelen die voor en na een sessie worden genomen.

  1 onderhoudssessie om de 12 maanden kan nodig zijn, maar dit verschilt van persoon tot persoon.

  Hoeveel sessies heb ik nodig?

  Het exacte aantal sessies hangt af van:

  • het behandelde gebied
  • de haardichtheid
  • het type haar
  • huidtype
  • individuele reactie
  • andere individuele factoren

  Als algemene regel raden we 6 tot 8 sessies aan met een tussentijd van enkele weken.

  Hoe frequent kom ik best langs?

  Het is zeer belangrijk om de termijn tussen de laserbehandelingen te respecteren.

  Lichaam 

  Voor het lichaam voeren we om de 4 weken een behandeling uit, dit omwille van de haarcyclus waarin onze haren groeien. Naarmate de sessies vorderen, zal het haar langzamer groeien en nemen we een rustpauze van 5 tot 7 weken.

  Gelaat

  Tussen de sessies van het gelaat zitten zo’n 10 tot 15 dagen. Naarmate de sessies vorderen, zullen de haren langzamer groeien en kan het aantal dagen tussen de sessies verlengd worden tot 15-20 dagen.

  Is laserontharing mogelijk voor tieners?

  Ja en neen. Er zijn enerzijds geen contra-indicaties voor tieners. Het resultaat zal identiek zijn aan dat van volwassenen. Anderzijds ondergaan tieners veel hormonale veranderingen (tot de leeftijd van 22-23 jaar). Deze hormonale schommelingen maken het onmogelijk om een definitief resultaat te garanderen.

  Wat kost een laserbehandeling?

  De prijzen zijn afhankelijk van de behandelde zone. Contacteer jouw instituut of Care Beauty Center voor meer info.

  Doet de behandeling pijn?

  Alles wordt in het werk gesteld om het ongemak zo klein mogelijk te houden, maar claimen dat het 100% pijnvrij is voor iedereen, zou een leugen zijn. 

  Sommige mensen krijgen een gevoel van warmte of tintelingen. Anderen ervaren een gevoel dat lijkt op een naaldprik of het trekken aan een elastiekje. Het is een pijn die draaglijk blijft dankzij het gebruik van specifieke gel en ons dubbele koelsysteem.

  Ben ik geschikt voor laserontharing?

  Het EF Laser Care apparaat kan alle fototypes van I tot VI behandelen, op voorwaarde dat er een contrast is tussen de kleur van de huid en de kleur van het haar.

  Intake permanente laserontharing

  Heb je nog steeds het gevoel dat je een drempel over moet om met permanente laserontharing te starten? Boek dan een gratis testsessie en analyse waarbij we al jouw vragen omtrent laserontharing beantwoorden.

  Tijdens het intakegesprek kom je alles te weten over de werkwijze, de voorbereiding, de nazorg, de meest belangrijke contra-indicaties en het resultaat. Je Care Skin Coach voert ook een testsessie uit op een kleine zone zodat je al eens een eerste ervaring hebt met ons EF Laser Care apparaat.

  Blaadjes Skind Id Quote Top

  Ik had veel stress voor mijn eerste lasersessie (vooral voor de pijn), maar eigenlijk viel dit allemaal super goed mee. Door het babbelen tijdens de behandelingen begin je snel aan andere dingen te denken en na een tijdje gaat het vervelende gevoel wel wennen. Ik koos ervoor om mijn volledige lichaam te laten laseren omdat ik direct graag van alles af wou zijn en ben heel blij met mijn investering. Na 8 sessies was ik volledig haarvrij. Ik heb nooit klachten gehad van uitslag , irritatie aan de huid,… alle sessies zijn steeds super goed verlopen! Ik heb zwart haar en ben een donker type dus ik had al heel snel resultaat, na elke sessie verbeterde het alleen maar. Ik zou het aan iedereen aanraden!

  Quotation Mark Skin

  JANA

  Magazine

  Straal met de tips & tricks van de
  Care Skin Coaches