body VERZORGINGEN

WAT IS EEN GOEDE LICHAAMSVERZORGING?

Je lichaamshuid verzorgen is zoveel meer dan een hydraterende bodycrème smeren. Met de juiste producten voor jouw unieke huididentiteit beantwoord je heel gericht aan de noden van jouw huid. Je Care Skin Coach analyseert je huid en bespreekt met jou de invloed van je levensstijl op de conditie van je huid. Op basis van je Body ID formuleren jullie samen een haalbare aanpak om probleemzones aan te pakken.

DOELTREFFENDE OPLOSSINGEN VOOR ELKE HUID

Je hoeft niet te blijven zitten met zware benen, cellulite, verslapte huid of vetophopingen in bepaalde zones. Voor elk van die problemen is er een gerichte behandeling met het hoogtechnologische EF Body Care-toestel. In combinatie met de uiterst werkzame professionele producten dringt de behandeling door tot diep in de huid.

Om snel zichtbaar resultaat te boeken, is de eerste stap voor je body verzorgingsplan een Kick-off plan. Afhankelijk van jouw wensen kies je 1, 2 of 3 zones om te behandelen, waarbij je Care Skin Coach 2 keer per week de gekozen zones sculpteert. Daarna hou je je resultaten op peil met een Body Care-verzorgingsplan.

Kies zelf aan welke zones je wil werken: de bovenarmen, de buik, de heupen & billen, de bovenbenen of de kuiten. Wil je graag verschillende zones combineren? Kies jouw zones en geniet van een combi-korting.

Kom je vooral om te relaxen? Kies dan voor een Expert-verzorging: een manuele peeling en ontspannende lichaamsmassage.

Care Personal Beauty Body Verzorgingen Aanpak

AANPAK:

  • GERICHTE AANPAK VAN HUIDPROBLEMEN
  • HOOGTECHNOLOGISCH EF BODY CARE-TOESTEL
  • BESTRIJDT CELLULITE, VERSLAPTE HUID, VETOPHOPINGEN EN ZWARE BENEN
  • UITERST WERKZAME PROFESSIONELE PRODUCTEN
  • SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT DANKZIJ HET BODY CARE KICK-OFF PLAN
Body Id Leaves
Care Personal Beauty Tevreden Klant Anne Marie

De behandeling in het salon is verrassend ontspannend. Je voelt dat het toestel je huid intens aanpakt, maar toch geeft het zo’n relaxerend en warm gevoel. Eerlijk gezegd: ik had er zelfs bij in slaap kunnen vallen.

Dat de resultaten na afloop toch zo opvallend waren, had ik niet durven hopen. Pure me-time en zonder ‘afzien’ een strakkere, gladdere huid: dat noem ik het beste van twee werelden.

Quotation Mark Skin

ANNE-MARIE, TEVREDEN KLANT

Lichaamsverzorging

in je care beauty center

clock-icon30 min.

Diepgaande manuele lichaamspeeling, die doeltreffend dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert. Deze verzorging stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid zacht en egaal.

clock-icon60 min.

Zeer ontspannende manuele lichaamsmassage. De doeltreffende massagebewegingen maken gespannen zones volledig los.

clock-icon20 min.

Met het EF Body Care-toestel sculpteert de Skin Coach gericht één specifieke zone van je lichaam. Keuze uit bovenarmen, buik, kuiten, bovenbenen of heupen en billen.

clock-icon40 min.

Met het EF Body Care-toestel pakt je Skin Coach twee specifieke zones van je lichaam aan. Keuze uit: bovenarmen, buik, kuiten, bovenbenen of heupen en billen.

clock-icon45 min.

Met het figuurcorrigerende EF Body Care-toestel pakt je Skin Coach drie zones aan in één sessie: keuze uit: de bovenarmen, buik, kuiten, bovenbenen of heupen en billen.

Samen met je Care Skin Coach je skingoals bepaald? Dan kan je starten met een Body Care Kick-off plan. Gecombineerd met de verzorgingsproducten voor thuis krijg je met de behandelingen in je Care Beauty Center een figuurcorrigerende oplossing voor elk probleem.

Care Personal Beauty Lichaamsverzorging

Probleemzones wegwerken

samen met je skin coach

Samen met je Care Skin Coach kies je welke zones van je lichaam je het eerst zal aanpakken. De Endo Body Shaper combineert vier revolutionaire technologieën, die elkaars werking versterken. Bovendien zorgt het behandelingsapparaat ervoor dat de werkzame ingrediënten van de Total Shaping Body Gel beter opgenomen worden.

cellulite

80 à 90 % van de vrouwen heeft het, maar wat is cellulite eigenlijk? Het wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd, en dat heeft natuurlijk alles te maken met het uitzicht: cellulite is reliëf in de huid, veroorzaakt door interactie tussen vetcellen en onderhuids bindweefsel. Sommige vetcellen groeien en duwen het weefsel onder de huid omhoog. En zo krijg je dat bobbelige uitzicht. Cellulite komt vooral voor op de billen, benen, buik en zelfs de bovenarmen. De oplossing? Endodermale massage met een drainerende werking, in combinatie met onze niet-invasieve lasertechnologie, die vet afbreekt, vetcellen doet krimpen en je figuur corrigeert.

vetophoping

Hoe je ook dieet, die vetrolletjes op je heupen blijven maar zitten? Met vetophoping bedoelen we hardnekkig vet, dat met geen enkel dieet weg te krijgen is. Ook die probleemzones kunnen we gericht aanpakken met onze niet-invasieve lasertechnologie, die vet afbreekt en vocht en vrije vetzuren via het lymfestelsel afvoert.

Care Personal Beauty Probleemzones

verslapte huid

Mettertijd verliest de huid haar elasticiteit. Met de leeftijd kan je huid slapper worden, denk maar aan de zogenaamde ‘kipfilets’ onder de bovenarmen. Maar ook de overtollige huid na gewichtsverlies of na een zwangerschap kan er slap bij hangen. Goed nieuws: met de verwarmende werking van chromofrequentie in combinatie met elektromagnetische golven spannen we verslapte huid weer op en geven haar opnieuw een vitaal uitzicht.

zware benen

Heb je vaak last van een pijnlijk en zwaar gevoel in de benen, kuiten of voeten? Door een slechte bloed- en lymfecirculatie kunnen toxines zich ophopen, en dat zorgt voor ongemak. Met endodermale massage stimuleren we de bloedcirculatie, zorgen we voor een betere zuurstoftoevoer naar de cellen en bevorderen we de afvoer van vocht en afvalstoffen. Goed voor een onmiddellijk en langdurig gevoel van verlichting.

Care Personal Beauty Body Verzorgingen Body Coaching

body COACHING

Vertel je Care Skin Coach van welk silhouet je droomt en leg samen ‘skingoals’ vast. Om die doelen te behalen, formuleert je Care Skin Coach een doeltreffend plan van aanpak. Te beginnen met een Body Care Kick-off plan, waarbij je huidproblemen 2 keer per week intensief worden aangepakt.

Met de professionele lichaamsbehandelingen in het Care Beauty Center til je je huid naar een hoger niveau. Bij elk bezoek aan het salon evalueert je Skin Coach de vooruitgang. Met de verzorgingsproducten voor thuis behoud je de resultaten van je behandelingen in het Care Beauty Center en versterk je ze zelfs nog, zodat je elke dag dichter bij je eindresultaat komt.

wetenschappelijk
BEKEKEN

Het EF Body Care-toestel maakt vooruitstrevende lichaamsbehandelingen mogelijk. Vier revolutionaire technieken die elkaars werking versterken, garanderen een efficiënte figuurcorrectie.

Multipolaire Radiofrequentie (een techniek op basis van elektromagnetische golven), Endodermale massage (een krachtige vacuümtechnologie), Chromotherapie (kleurentherapie met ledlicht) en Low Level Laser Treatment (LLLT, een niet-invasieve lasertechnologie) werken tot in de diepste lagen van de huid en pakken probleemzones aan bij de kern.

Je Skin Coach stemt de behandeling af op jouw Body ID en je wensen.

Care Personal Beauty Body Verzorging Wetenschappelijk
Ontdek ook ...
Magazine

Straal met de tips & tricks van de
Care Skin Coaches

GENIET OP

Locatie

Care BEAUTY CENTERS

Benieuwd hoe een Care Skin Coach jou kan helpen?
Kom snel langs voor een gratis huidanalyse.

Ook hier
VIND JE CARE

Heel wat schoonheidsinstituten gebruiken de kwalitatieve verzorgingsproducten van Care Personal Beauty.