Ontdek de wereld van Care

Laura Oliveira Granja, influencer en model uit Antwerpen, neemt ons mee in de wereld van Care. Ontdek samen met haar stap per stap hoe een High Tech behandeling eraan toegaat.

Laura Oliveira Granja, een 25-jarig model en influencer uit Antwerpen, bezocht het Care Beauty Center in Antwerpen. Ze neemt ons mee in de wereld van Care Personal Beauty. Heb je altijd al willen weten hoe een skin care behandeling er bij ons aan toegaat? Ontdek het in deze video samen met Laura Oliveira Granja! 

Skin ID analyseren

Iedere huid is uniek. Samen met je Care Skin Coach analyseer je waar jouw huid momenteel behoefte aan heeft. De eerste stap voor een persoonlijke verzorging is een huidanalyse. Je Care Skin Coach voert een digitale analyse uit aan de hand van het Care huidanalyse apparaat, EF Skin Vision. Het apparaat bepaalt binnen enkele minuten jouw huididentiteit en dit op basis van 9 specifieke metingen: hydratatie, overtollig talg, elasticiteit, schilfering, poriën, pigmentvlekken, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en couperose. De combinatie van verzorgingen en producten wordt volledig bepaald op maat van jouw huididentiteit.

It’s finally time for the High Tech treatment! Maar wat is dat precies?

De High Tech verzorging brengt 4 technologieën samen die op maat werden ontwikkeld volgens medische normen: Ulta Scrubber, Sono Lifter, RF Tightener en de Oxy Booster. Klinkt dit ook als Chinees voor jou? Hieronder worden al deze toptechnologieën stap voor stap uitgelegd.

Hier gaan we …

Zoals bij elke huidverzorging zijn er verschillende stappen die gevolgd moeten worden. Wij lijsten nog even de belangrijkste zaken voor je op:

  • Het gebruik van de Ultra Scrubber bestaat uit 3 verschillende fasen. Fase 1 is een peeling die zorgt voor een detox en het exfoliëren van de huid. Vervolgens volgt een hyper relaxerende massage om de structuur van de huid te verbeteren. De laatste fase is een vibrerende massage om de huid te stimuleren.
  • Dankzij de Sono Lifter worden de producten diep ingesluisd in de huid. Het zorgt voor een betere penetratie van actieve stoffen, behandelt rimpels, huidverslapping en acnelittekens.
  • De RF Tightener maakt gebruik van radiofrequentie die ervoor zorgt dat de huid er zichtbaar jonger uitziet. De huid ziet er strakker en meer aangespannen uit. Met de radiofrequentie worden rimpels en expressielijnen gladgestreken. Niet enkel worden de wenkbrauwen en oogleden gelift maar het vervaagt ook wallen en donkere kringen.
  • Door zuurstof in de huid te blazen met de Oxy Booster wordt de zuurstofgraad in de huid verhoogd waardoor de huid mooier zal stralen. De zuurstof geeft energie aan de cellen, verhoogt de stofwisseling en stimuleert de bloedcirculatie en de celfuncties. Na gebruik van de Oxy Booster is je huid steviger, zijn rimpels en fijne lijntjes gladgestreken en is de zichtbaarheid van wallen en donkere kringen verminderd. 

Wil jij graag werken aan huidverbetering? Kom dan zeker eens langs in een Care instituut in jouw buurt: https://www.carepersonalbeauty.be/zoek-een-salon-in-je-buurt/

Deel dit bericht >

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email