Word partner

CARE BEAUTY CENTER

Als Care Beauty Center-partner kan jij als schoonheidsspecialiste doen wat je graag doet. Klanten verzorgen, laten stralen en een heerlijk gevoel bezorgen. Nieuwe klanten zoeken voor je schoonheidssalon? Je marketing en sociale media een boost geven? Dat laat je met een gerust hart aan Care over. Als partner van Care kan je bovendien rekenen op een herstelde work-life balance én jouw inkomsten verdubbelen. Benieuwd?

Het Care Beauty Center Concept is uniek en biedt de kans aan professionele schoonheidssalons om hun winst te verhogen. Niet door méér te werken, maar door anders te werken.

 • Jouw work-life balance in evenwicht
 • Je huidige omzet verdubbelen
 • Een heel team achter jou voor je marketing en sociale media
 • Eenvoudig online agendasysteem
 • Een website waar je zelf niets voor hoeft te doen

Hoe verdubbel ik
mijn inkomsten
IN MIJN SCHOONHEIDSSALON?

Sophie Soenen, de oprichtster van Care Personal Beauty, ontwikkelde een nieuw verzorgingsconcept dat schoonheidsspecialisten in staat stelt om dubbel zoveel te verdienen per behandelingsminuut.

Care Personal Beauty Pro Verdubbel Inkomsten

Hoeveel verdien ik
ALS PARTNER VAN CARE?

De geavanceerde behandeltoestellen en professionele huidverzorgingsproducten van Care Personal Beauty vormen onmiddellijk een meerwaarde voor je schoonheidssalon. Daarnaast geniet je mee van de marketinginspanningen van Care – goed voor nieuwe klanten die makkelijker de weg vinden naar jouw zaak.

Meer verdienen met Care

De mogelijkheden
PERSOONLIJK BESPREKEN?

Wil jij jouw klanten ontvangen in het instituut van de toekomst? We komen graag bij je langs om toe te lichten hoe een partnerschap met Care Personal Beauty werkt. We laten je ook met plezier kennismaken met een Care-behandeling. Zo ontdek je zelf wat Care voor jou en je klanten kan betekenen.

Sophie Soenen - Business call
Care Personal Beauty Professional Partnerschap

partnerschap
MET TOEKOMST

In het Care Beauty Center kunnen klanten terecht bij een enthousiaste Skin Coach die hun huid door en door kent. Hier stap je binnen voor kwalitatieve huidverbetering en pure ontspanning, en dat straalt het Care Beauty Center ook uit.

Inmiddels vormen de Care Beauty Centers een snel groeiend netwerk van ambitieuze schoonheidssalons die samen willen groeien tot het bekendste netwerk van schoonheidssalons in België, zonder hun zelfstandigheid te verliezen.

Dagelijks kunnen onze Care Beauty Centers rekenen op ons team van experts met jarenlange ervaring voor ondersteuning bij het succesvol runnen van hun zaak.

Care Personal Beauty Partnerschap Sofie Tag
Partnerschap Bottom Leaves

Onze CBC Partners

Tevreden Care Beauty Centers
Deze schoonheidsinstituten kozen al met succes voor Care!

Sofie Harelbeke

CARE SKIN COACH SOFIE VAN CBC HARELBEKE

‘Ik ben Skin Coach van mijn klanten, maar dankzij mijn samenwerking met Care heb ik zelf ook een coach. Meer dan één zelfs: elke week heb ik een call met businesscoach Sophie en collega Skin Coach Sylvie, waarbij we samen overlopen hoe de zaken lopen. Op dat moment kan ik al mijn vragen stellen en mijn collega’s helpen en inspireren mij. Wat voor mij ook een enorme hulp is, is dat de marketingcampagnes en Facebook-advertenties centraal worden geregeld. Computers en ik, dat is geen goede match, maar dankzij het team van de Care-marketing en IT, hoef ik me daar ook niet mee bezig te houden. Het is fijn om zo’n hecht team achter mij te hebben.’

Welkom bij Care

Jij zorgt voor je klanten,
het Care-team zorgt voor jou

Fotoshoot Wetteren Onthaal Hr

Open JE EIGEN
CARE BEAUTY CENTER...

… en je hoeft alleen nog te doen wat je graag doet: klanten verzorgen. Care Personal Beauty ontzorgt namelijk niet alleen de consument, maar ook elke schoonheidsspecialiste die ervoor kiest om een Care Skin Coach te worden.

Klanten die opteren voor een verzorgingsplan rekenen op jou om hun huid in topconditie te houden. Jij wordt de Skin Coach van je klant en kan vertrouwen op de hoogtechnologische Care-toestellen en werkzame verzorgingsproducten om zichtbaar resultaat te boeken.

Bovendien garanderen de unieke huidverzorgingsplannen die je aan je klanten kan aanbieden jou een hoger inkomen voor je behandelingsminuten en een loyalere klant.

Een Care Personal Beauty-verzorgingsplan aanbieden, dat betekent:

 • Gemotiveerde klanten aantrekken
 • Langdurig traject voor huidverbetering aangaan
 • Behandelingen voor (wisselende) huidconditie uitvoeren
 • Optimale schoonheidsresultaten boeken
 • Tevreden klanten gedurende het hele traject
Start als partner

met blijvende ondersteuning van je Care Beauty Center Coaches

boost je
SCHOONHEIDS­INSTITUUT

Wil jij van je schoonheidssalon een oase van rust maken waar niet alleen je klanten relaxen, maar ook jij 100% ontspannen kan zijn? Care Personal Beauty ondersteunt je op alle vlakken voor het optimaliseren van jouw zaak. Zo kan jij je concentreren op wat je het liefste doet: mensen verzorgen.

Als partner van Care Personal Beauty kan je rekenen op heel wat voordelen en ondersteuning.

Care Personal Beauty Boost Je Schoonheidsinstituut

VERDIEN MEER DOOR ANDERS TE WERKEN

Als Care Skin Coach ben je gespecialiseerd in huidverbetering. Je biedt je klanten zeer effectieve behandelingen aan, die een duidelijk zichtbaar effect opleveren. Resultaat? Tevreden klanten én een hogere omzet, want je investeert niet langer kostbare tijd in epilatie, pedicures, manicures en andere diverse verzorgingen.

GENIET VAN EEN BETERE WORK-LIFE BALANCE

Als je meer verdient per uur, hoef je niet per se lange dagen te kloppen. Wil je dat graag, dan kan dat uiteraard, want als partner blijf je zelfstandig. Je optimaliseert je tijd en houdt zo je werk en je privéleven makkelijker in evenwicht.

PLUK DE VRUCHTEN VAN EEN PROFESSIONELE UITSTRALING

Transformeer je jouw schoonheidsinstituut tot een Care Beauty Center, dan vormt de bijbehorende professionele branding meteen een troef voor de uitstraling van je zaak. Je geeft je instituut de Care-kleuren en voorziet plaats voor een skinbar. Ons strak vormgegeven huidanalysetoestel vormt een eyecatcher in je salon.

FOCUS OP HUIDVERBETERING

Als Care Skin Coach focus je op huidverbetering. Je investeert je tijd en energie in kwalitatieve behandelingen die zichtbaar resultaat opleveren. Je kan je aandacht volledig richten op wat je graag doet, wat niet alleen fijn is, maar van jou ook een echte specialist maakt in je vak.

WORD DE ENIGE CARE PARTNER IN JOUW REGIO

Je krijgt een exclusief verzorgingsgebied toegewezen, waardoor je als enige in je regio gebruik kan maken van het unieke Care-concept en -diensten.

REKEN OP CARE VOOR JE MARKETING EN SOCIALE MEDIA

Om nieuwe klanten naar jouw schoonheidssalon te brengen zetten we in op wervende marketingcampagnes. Samen stellen we een marketingplan op, we bereiden socialemediacampagnes voor en voorzien jou van ons professioneel promotiemateriaal.

LAAT JE BIJSTAAN DOOR EEN VOLLEDIG TEAM

Ervaren experts ondersteunen onze Care Beauty Centers elke dag om hun zaak uit te bouwen tot een succesvol schoonheidsinstituut. Vragen over marketing, boekhouding of IT? Een beroep doen op onze Business Coaches? Een heel team staat klaar om jou te versterken.

BREID JE KENNIS UIT MET OPLEIDINGEN

Om te beginnen leiden we jou op tot Care Skin Coach. Je leert werken met onze producten en hoogtechnologische apparatuur. Ook daarna bieden we jou regelmatig de kans om je kennis uit te breiden.

JOIN THE CARE COMMUNITY

Alle Care Skin Coaches vormen samen een sterk netwerk. Elke dag inspireren en boosten ze elkaar, ze geven elkaar tips en vormen een warme gemeenschap waarop je altijd kan rekenen.

wat verwachten wij VAN JOU?

Ben jij klaar om je klanten te ontvangen in het instituut van de toekomst? Join the Care community en maak van jouw salon een Care Beauty Center!

JIJ BENT

 • Een gepassioneerde schoonheidsspecialiste met minstens 3 jaar ervaring in een schoonheidssalon
 • Bereid om de normen en richtlijnen eigen aan een Care Beauty Center te volgen
 • Leergierig en ambitieus
 • Klantgericht met sterke verkoopskills
 • In staat om te investeren in het Care Beauty Center Starterspakket
 • Klaar voor het instituut van de toekomst

hoeveel kost het
OM PARTNER TE WORDEN?

De investering om partner te worden verdien je razendsnel terug dankzij het unieke Care Personal Beauty-verzorgingsconcept. Bereken hier de extra omzet die je kan boeken als Care Beauty Center of neem snel contact op met Sophie. We geven je graag meer informatie in een persoonlijk gesprek.

zo word je
PARTNER

STAP 1

Toon jouw interesse via ons contactformulier

  Win een business call met Sophie

  Sophie geeft je tips om je zaak te laten groeien.
  Vul snel dit contactformulier in en dan nemen wij contact met je op.

  STAP 2

  Wij contacteren je voor een vrijblijvend gesprek.

  STAP 3

  Na een eerste screening nodigen we je uit voor een partnershipgesprek. Staan beide partijen positief tegenover een verdere samenwerking, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Hier gaan we verder in op o.a. de locatie en het financiële gedeelte.

  STAP 4

  We bezorgen jou ons pre-contractueel informatiedocument dat meer informatie bevat over onze Care Beauty Center Partner-opportuniteit. Je neemt 1 maand de tijd om na te denken en we plannen tijdens die maand een meeting waarin wij jouw verdere vragen beantwoorden.

  STAP 5

  Na 1 maand ondertekenen we samen de commerciële samenwerkingsovereenkomst, je volgt onze allesomvattende opleiding en start de inrichting volgens het Care Beauty Center DNA.

  STAP 6

  Het is zover, je opent je eigen Care Beauty Center! Je Care Beauty Center Coach helpt je voor, tijdens en na de opening.

  Care Personal Beauty Zo Word Je Partner

  RAZEND ENTHOUSIAST OVER WAT CARE BEAUTY CENTER VOOR JOU KAN BETEKENEN?

  We komen graag even langs én we laten je zelf genieten van een Care-behandeling in een Care Beauty Center. Zo ontdek je het best wat Care te bieden heeft.