Beauty Tips & Tricks

Mooi zijn is makkelijker dan je denkt. Enkele kleine aanpassingen in je dagelijkse ritme kunnen je al een flinke beautyboost bezorgen.
CARE geeft je hier gratis simpele tips & tricks die je helemaal doen stralen!

De beste verzorging voor je oogcontour

De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan op andere plaatsen van het lichaam. Daarom zijn tekenen van stress, vermoeidheid en huidveroudering sneller zichtbaar. Ontdek hier de beste tips om je oogcontour optimaal te verzorgen.

Lees verder »
Care: wat is je huididentiteit

Ken jij je Skin ID al?

De huid is een dynamisch orgaan en verandert continu en heeft daardoor specifieke noden. Ontdek hoe belangrijk het is om een huidanalyse te laten doen en je huid te verzorgen naar zijn behoeftes.

Lees verder »
Care Personal Beauty: Sporten, het nieuwe wapen tegen huidveroudering

Sporten, het nieuwe wapen tegen huidveroudering

De positieve invloed van sport op de gezondheid werd meer dan 20 jaar geleden wetenschappelijk bewezen. Regelmatige fysieke inspanningen zijn een uitstekend middel om een goede fysieke conditie te onderhouden, om het risico op cardiovasculaire ziektes en diabetes te verlagen… en zo veel meer. Het is geen geheim meer, sporten is even goed voor het lichaam als voor de geest, maar ken je de voordelen van sporten voor de huid?

Lees verder »
Care Personal Beauty: 3 gouden tips om je huid jong te houden

Drie gouden tips om je huid jong te houden

De huid is, net als de andere organen, onderhevig aan de gevolgen van de tijd. Het is onvermijdelijk, ouder worden is een natuurlijk proces waaraan niemand van ons kan ontsnappen. Vanaf 20 jarige leeftijd verliest de huid ongeveer 1% collageen per jaar. Door de tijd wordt ze minder strak en stevig en droogt ze steeds meer uit.Maar wees gerust, je kan er iets aan doen. De Care Personal Beauty experts onthullen 3 tips om de jeugdigheid van je huid te beschermen.

Lees verder »
Care Personal Beauty: acht zonnetips

Acht zonnetips

Of het nu in België is (ondanks het veelzijdige weer) of op een exotisch strand, de zomer staat gelijk aan zon. We geven je graag 8 tips zodat deze lichtgevende ster jouw bondgenoot wordt tijdens de zomer.

Lees verder »