Beauty Tips & Tricks

Mooi zijn is makkelijker dan je denkt. Enkele kleine aanpassingen in je dagelijkse ritme kunnen je al een flinke beautyboost bezorgen.
CARE geeft je hier gratis simpele tips & tricks die je helemaal doen stralen!

Huidveroudering

Het verouderingsproces begint op vroege leeftijd, maar de effecten daarvan komen pas later tot uiting. Intrinsieke – en extrinsieke factoren spelen hierbij een grote rol. Ontdek hier jouw partner in crime tegen huidveroudering.

Lees verder »

De beste verzorging voor je oogcontour

De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan op andere plaatsen van het lichaam. Daarom zijn tekenen van stress, vermoeidheid en huidveroudering sneller zichtbaar. Ontdek hier de beste tips om je oogcontour optimaal te verzorgen.

Lees verder »
Care: wat is je huididentiteit

Ken jij je Skin ID al?

De huid is een dynamisch orgaan en verandert continu en heeft daardoor specifieke noden. Ontdek hoe belangrijk het is om een huidanalyse te laten doen en je huid te verzorgen naar zijn behoeftes.

Lees verder »
Care Personal Beauty: Sporten, het nieuwe wapen tegen huidveroudering

Sporten, het nieuwe wapen tegen huidveroudering

De positieve invloed van sport op de gezondheid werd meer dan 20 jaar geleden wetenschappelijk bewezen. Regelmatige fysieke inspanningen zijn een uitstekend middel om een goede fysieke conditie te onderhouden, om het risico op cardiovasculaire ziektes en diabetes te verlagen… en zo veel meer. Het is geen geheim meer, sporten is even goed voor het lichaam als voor de geest, maar ken je de voordelen van sporten voor de huid?

Lees verder »